Amsterdam - De Pelikaan

Originally published at: Amsterdam - De Pelikaan — Boot Opladen

Varen kan schoner, stiller en goedkoper. In de wereld en natuurlijk ook in Amsterdam! In de Pelikaan werken mensen met passie voor duurzaamheid, varen en water. Vanuit ons schip dragen we bij aan de verduurzaming van schepen. En je kunt er natuurlijk je accu’s opladen. Vaar eens langs of stap aan boord!

Laat alstublieft reviews achter. Eigenaren en gemeentes lezen vaak mee, dus het laden van je boot kan alleen maar beter worden. Als u een recensie achterlaat, denk dan aan het volgende: Geef nuttige, constructieve feedback. Praat over alle aspecten, waaronder vindbaarheid en werking. Wees gedetailleerd, specifiek en eerlijk. Laat links en persoonlijke informatie achterwege en houd het beschaafd en vriendelijk. Voel je vrij om je beoordeling bij te werken indien nodig. Controleer of je de juiste domeinnaam of het juiste bedrijf hebt. Controleer uw recensie graag nog even voor het versturen. Dank u — team bootopladen.org

@niekp De laadpunten worden nu automatisch als forum-link aangemaakt en de forumposts verschijnen op bootopladen.org onder de listing.